Συνεργάτες


Μανούρης Γιώργος

  • Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Διδάκτωρ Νομικής ΕΚΠΑ (Δημόσιο Δίκαιο) και Διδάκτωρ Μηχανικός ΕΜΠ, ενώ διαθέτει και μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών επιπέδου McS.

Τα επαγγελματικά και διδακτικά του ενδιαφέροντα αφορούν, εκτός των άλλων, θέματα ακυρωτικών διαφορών και δημοσιονομικού δικαίου.

Παρουσιάζει αξιόλογο εκπαιδευτικό έργο, για πολλά έτη. Μεταξύ άλλων, ως διδάσκων 407/1980, έχει διδάξει σε προπτυχιακά και μεταπτυχιακά τμήματα ΑΕΙ, ως επιστημονικός συνεργάτης σε προπτυχιακά και μεταπτυχιακά τμήματα ΤΕΙ, ενώ είναι για πολλά έτη εκπαιδευτής στην Εθνική Σχολή Δημόσιας Διοίκησης (ΕΣΔΔ), στην Εθνική Σχολή Τοπικής Αυτοδιοίκησης (ΕΣΤΑ) και στο Ινστιτούτο Επιμόρφωσης (ΙΝΕΠ) του Εθνικού Κέντρου Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης. Έχει διδάξει επίσης και σε άλλους φορείς, όπως Στρατιωτικές Σχολές, ΔΕΗ κ.ά.

Έχει να επιδείξει αξιόλογο συγγραφικό έργο. Εκτός των άλλων, έχει συγγράψει και συμμετάσχει στη συγγραφή δοκιμίων, κατέχει δέκα οκτώ (18) δημοσιεύσεις σε επιστημονικά περιοδικά, ενώ τριάντα πέντε (35) εργασίες του είναι δημοσιευμένες σε πρακτικά συνεδρίων.