ΑΣΕΠ Κύπρου


 

ΑΣΕΠ ΑΣΕΠ

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ

Σας ενημερώνουμε πως το Υπουργείο Παιδείας της Κύπρου ανακοίνωσε επίσημα πως το φθινόπωρο του 2017 θα γίνει ο πρώτος διαγωνισμός ΑΣΕΠ των εκπαιδευτικών.
Μέσω των γραπτών εξετάσεων οι υποψήφιοι εκπαιδευτικοί μπορούν να εξασφαλίσουν μοριοδότηση για σκοπούς καθορισμού προτεραιότητας στον πίνακα διορισμών εκπαιδευτικών μέχρι και 50%. Εκτός από τη γραπτή εξέταση η σειρά προτεραιότητας καθορίζεται επίσης από το βαθμό πτυχίου, πρόσθετα ακαδημαϊκά προσόντα (μάστερ, διδακτορικό, 2ος τίτλος σπουδών, εκπαιδευτική προϋπηρεσία, έτος κατάθεσης πρώτου τίτλου σπουδών, υπηρεσία στις ένοπλες δυνάμεις).

Οι γραπτες εξετασεις χωριζονται σε τρια μερη και περιλαμβανουν τα ακολουθα:

  • Το πρώτο μέρος, αφορά εξέταση στο γνωστικό αντικείμενο.

    Mοριοδοτείται με 32%

  • Το δεύτερο μέρος, αφορά εξέταση δεξιοτήτων

    Mοριοδοτείται με 10%

  • Το τρίτο μέρος, αφορά εξέταση για τη γνώση της ελληνικής γλώσσας.

    Mοριοδοτείται με 8%

Παλαιοτερα θεματα

Ο εκπαιδευτικός οργανισμός "Περί Δικαίου'' παρέχει προγράμματα προετοιμασίας για τους υποψηφίους του διαγωνισμού και ειδικά σχεδιασμένα πακέτα με τιμές προσιτές. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα του οργανισμού ή στο e-mail μας Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..