Κατατακτήριες Εξετάσεις


Νομική Σχολή Αθηνών
Κατατακτήριες Εξετάσεις Κατατακτήριες Εξετάσεις

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ

Η Νομική Σχολή, που μαζί με την Θεολογική, την Ιατρική και την Φιλοσοφική αποτέλεσαν τον πυρήνα του Πανεπιστημίου Αθηνών, το οποίο ιδρύθηκε το 1837 επί Βασιλείας Όθωνος, γαλούχησε γενεές άξιων επιστημόνων και σημαντικών παραγόντων της πολιτικής ζωής της χώρας, προσφέροντας ανεκτίμητο εκπαιδευτικό έργο.

Ο εκπαιδευτικός οργανισμός ''Περί Δικαίου'' με αξιοπιστία και εμπειρία ετών στο χώρο της νομικής εκπαίδευσης αναλαμβάνει και προετοιμάζει τμήματα για τις κατατακτήριες εξετάσεις στη Νομική σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Οι εξετάσεις αυτές, σας δίνουν τη δυνατότητα να εισαχθείτε ως πτυχιούχοι οποιουδήποτε ΑΕΙ ή ΤΕΙ στο τμήμα της Νομικής. Οι κατατακτήριες εξετάσεις διενεργούνται κάθε έτος στα τέλη Δεκεμβρίου.

Στο φροντιστήριο μας, διδάσκεται η ύλη στα εξεταζόμενα μαθήματα και επεξεργασία στα θέματα προηγούμενων ετών καθώς και εξετάσεις προσομοίωσης. Η διδασκαλία γίνεται από εξειδικευμένο διδακτικό προσωπικό με εμπειρία στο χώρο της Νομικής και στις κατατακτήριες εξετάσεις.

EΞΕΤΑΖΟΜΕΝΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ


  • Γενικές Αρχές Αστικού Δικαίου

  • Συνταγματικό Δίκαιο

  • Γενικό Ποινικό Δίκαιο

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να μας καλείτε στα τηλέφωνα επικοινωνίας: 210 3801398 / 697 2662114, μέσω e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή μέσω της φόρμας επικοινωνίας από εδώ.